Επικοινωνία

Δ/νση: Σωκράτους 24, 151 27 Μελίσσια -- Τηλέφωνο: 2108048669 -- e-mail: mail@4dim-meliss.att.sch.gr

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ


Στους ρυθμούς της αποκριάς κινήθηκε το Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Φεβρουαρίου, η χειμαζόμενη πατρίδα μας, ξεφεύγοντας για λίγο από τη ζοφερή πραγματικότητα. Πολλές ήταν οι εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, σε κεντρικές πλατείες, πολιτιστικά κέντρα και Σχολεία. 
   
Στους ίδιους ρυθμούς κινήθηκε και η σχολική κοινότητα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων. Από την αρχή της εβδομάδος και στο πλαίσιο του μαθήματος της ευέλικτης ζώνης, οι αεικίνητοι συνάδελφοι έκαναν αναφορές στα αποκριάτικα παραδοσιακά δρώμενα από διάφορες πόλεις τις Ελλάδος και κατασκεύασαν μαζί με τους μαθητές τους αποκριάτικα αντικείμενα.
   Πυρετώδεις ήταν οι προετοιμασίες, μέρες πριν, από τον υπερδραστήριο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου μας, στην προσπάθειά τους να οργανώσουν το αποκριάτικο πάρτι. Και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Το είδαμε και το ζήσαμε το βράδυ του Σαββάτου, 10 Φεβρουαρίου 2018.
  
Πλημμύρισε ο χώρος του Σχολείου μας από μικρούς και μεγάλους που με τις ευφάνταστες μεταμφιέσεις τους, έδωσαν ένα ξεχωριστό τόνο στην όλη εκδήλωση.
Το έναυσμα για το μεγάλο ξεφάντωμα έδωσαν οι έχοντες τη μουσική επιμέλεια της γιορτής. Εξαιρετικές οι χορευτικές επιδόσεις των μαθητών ,που για ικανό χρονικό διάστημα στροβιλίζονταν στους γνωστούς αποκριάτικους ρυθμούς.


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ