Επικοινωνία

Δ/νση: Σωκράτους 24, 151 27 Μελίσσια -- Τηλέφωνο: 2108048669 -- e-mail: mail@4dim-meliss.att.sch.gr

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΜΑΤΑ


     Αναμφίβολα το πάθος αποκαλύπτει το χαρακτήρα ενός ανθρώπου και παίρνει τις πραγματικές του διαστάσεις στο έργο που επιτελεί. Το διαπίστωσα για μια ακόμη φορά την Τρίτη, 14 Μαΐου 2019, με την ευκαιρία της διεξαγωγής του 7ου τουρνουά mini volley, που έλαβε χώρα στο επιβλητικό  γυμναστήριο των Μελισσίων, με τη συμμετοχή  όλων των δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πεντέλης. Αυτό το πάθος, αυτή τη φλόγα για διάκριση, μεταλαμπάδευσαν στους μαθητές μας, οι προικισμένοι καθηγητές της Φυσικής Αγωγής, Σωτήρης Κυριάκου και Στέργιος Μισιάκας. Οι ομάδες μας ,κατάλληλα προετοιμασμένες και με σαφείς οδηγίες, κυριάρχησαν  στον αγωνιστικό χώρο, κατακτώντας συνολικά 6 μετάλλια.
    Εντυπωσιακή, ωστόσο, ήταν η ψυχολογική υποστήριξη  των ομάδων μας από την εξέδρα. Οι μαθητές της ΣΤ` τάξης, με τον ανάλογο εξοπλισμό και υπό την καθοδήγηση των εξαιρετικών διδασκαλισσών, Αθηνάς Σούλιου – Χριστίνας και Ζέτας Ξένου, εμψύχωναν διαρκώς τους αθλητές μας.
     Τη δική της συμβολή  στους αγώνες είχε και η υπερδραστήρια πρόεδρος  του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, κ. Φωτεινή Μαρκαντώνη. Παρούσα από τις πρώτες πρωινές ώρες  και με τις ανάλογες προμήθειες , ενίσχυε τις προσπάθειες αθλητών και θεατών.
    Συγχαρητήρια πολλά στα παιδιά μας για τις σημαντικές επιτυχίες. Ένα μεγάλο μπράβο  στους άξιους γυμναστές μας, που δικαίωσαν για μια ακόμη φορά την άποψη, πως οι αληθινοί ηγέτες πρέπει να ηγούνται των γεγονότων, διαφορετικά είναι αναγκασμένοι να τρέχουν πίσω από αυτά…


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ