Επικοινωνία

Δ/νση: Σωκράτους 24, 151 27 Μελίσσια -- Τηλέφωνο: 2108048669 -- e-mail: mail@4dim-meliss.att.sch.gr

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΧΟΡΩΔΙΩΝ


  Συνεχίστηκε για μια ακόμη φορά το αντάμωμα των σχολικών χορωδιών του όμορφου Δήμου μας. Κοντά μας, φέτος, ήταν και το 1ο Δημοτικό Σχολείο  Ζευγολατιού Κορινθίας, με πολυπληθή αντιπροσωπεία, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Διευθυντής του Σχολείου, κ. Δημάκης Αντώνης. Μια εξαιρετική χορωδία που έφερε τη σφραγίδα της προικισμένης καθηγήτριας της μουσικής, κ.  Μητρoγιάννη Ευαγγελίας.
   Ο τόπος της εκδήλωσης ορίστηκε από την πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή. Και ήταν ο μαγικός χώρος του μεγάρου της Δουκίσσης Πλακεντίας. Ένας χώρος ξεχωριστός που βρίσκεται σε μια πλαγιά του περήφανου πεντελικού βουνού.
    Από νωρίς οι δεκάδες μαθητές κατέκλυσαν την αυλή του μεγάρου, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους. Στις επτά το απόγευμα της 10ης Ιουνίου, ξεκίνησε η μουσική πανδαισία.
   Οι χορωδίες εναλλάσσονταν στην πρόσφατα ανακαινισμένη εξέδρα. Πλημμύρισε με υπέροχες  παιδικές φωνές και μελωδίες η αυλή του μεγάρου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο πολυπληθές κοινό  να ξεφύγει, έστω και για λίγο, από την μελαγχολία της εποχής μας.
   Την παντελή απουσία της δημοτικής αρχής, κάλυψε η δραστήρια υποδιευθύντρια της σχολικής μας μονάδας, κ. Ελένη Σιαβελή. Οργάνωσε και έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία την 8η μουσική γιορτή.
   Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές όλων των σχολείων που έλαβαν μέρος στη συνάντηση αυτή. Το μεγαλύτερο όμως στους εξαιρετικούς συναδέλφους της μουσικής που αφιέρωσαν προσωπικό χρόνο  για να μας παρουσιάσουν ένα ακόμη υπέροχο μουσικό αντάμωμα.
 
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ