Επικοινωνία

Δ/νση: Σωκράτους 24, 151 27 Μελίσσια -- Τηλέφωνο: 2108048669 -- e-mail: mail@4dim-meliss.att.sch.gr

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Οδηγίες για τη λειτουργία του πρωινού και ολοήμερου προγράμματος

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Όσον αφορά τη  γενικότερη λειτουργία του σχολείου θα παρακαλούσαμε τα παιδιά να έχουν μαζί τους καθημερινά 3 μάσκες γιατί από λανθασμένη χρήση λερώνονται  και υγραίνονται.

Γι’ αυτό  κάθε μαθητής θα πρέπει να έχει μαζί του ένα τσαντάκι  μέσης για το διάλειμμα όπου  θα μπορεί να αποθηκεύει τη μάσκα του και θα έχει το αντισηπτικό του.

Επίσης, επειδή παρατηρείται μεγάλος συνωστισμός  κατά την αποχώρηση των μαθητών θα παρακαλούσαμε κοντά στην πόρτα να βρίσκονται οι γονείς της Α΄ τάξης  αρχικά καθώς και εμείς ως σχολείο έχουμε σχεδιάσει τη σταδιακή αποχώρηση των τμημάτων : Α1, Α2, Β1, Β2, Γ1, Γ2 από την κεντρική έξοδο και  των υπολοίπων τάξεων από την έξοδο της Αγ. Μαρίνας (ράμπα).

Σας υπενθυμίζουμε ότι για οτιδήποτε σας απασχολεί θα πρέπει να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το Σχολείο ή με μέηλ στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Σχολείου : mail@4dim-meliss.att.sch.gr ή με τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό της Τάξης για θέματα που αφορούν τη λειτουργία της τάξης στην ηλεκτρονική διεύθυνση που σας έχει υποδείξει.

Ειδικά για την  λειτουργία του Ολοήμερου οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους :

·         Ένα ατομικό τσαντάκι για το ολοήμερο με  το κρύο γεύμα τους καθώς και μία πετσέτα για να στρώνουν πάνω στο θρανίο την ώρα του φαγητού. Το κάθε παιδί πρέπει να έχει  το ατομικό του μπουκάλι νερού, μωρομάντηλα, αντισηπτικό τζελ ή αντισηπτικά μαντηλάκια.

·         Εφιστούμε την προσοχή ότι φέτος το φαγητό πρέπει να είναι τέτοιου είδους ώστε να μην αλλοιώνεται καθώς με βάση προηγούμενη ενημέρωσή σας δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ψυγεία και φούρνοι μικροκυμάτων για την αποφυγή  μετάδοσης του κορονοϊού.

·         Κατά την διάρκεια της σίτισης οι μαθητές θα τρώνε εναλλάξ σε δυάδες καθώς  ο ένας από τους δύο δεν θα φορά τη μάσκα του.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.

 

Η Διευθύντρια