Επικοινωνία

Δ/νση: Σωκράτους 24, 151 27 Μελίσσια -- Τηλέφωνο: 2108048669 -- e-mail: mail@4dim-meliss.att.sch.gr

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Διάκριση μαθήτριας του Α1 στον 8ο Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με θέμα: «Καθημερινοί Ήρωες»

 Αναμφίβολα, ένας από τους βασικούς σκοπούς της Εκπαίδευσης είναι η ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών σε γνωστικό, ηθικό, κοινωνικό και συναισθηματικό επίπεδο. Η επαφή με την τέχνη είναι ένα μέσο προς αυτήν την κατεύθυνση. Και το σχολείο μας φροντίζει να φέρνει τους μαθητές του σε επαφή με κάθε μορφή τέχνης,συμβάλλοντας έτσι, στην καλλιέργεια του πνεύματος και της ψυχής τους και στην ανάδειξη των ταλέντων τους.

Οι  μαθητές/τριες του Α1 στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος που δουλεύουν για το 1821-2021συμμετείχαν στον 8ο Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με θέμα: Καθημερινοί Ήρωες.

Συγχαρητήρια στους  «Θησαυρούς του Α1» και στην ακούραστη δασκάλα τους κ. Λίζα Δημητρίου  για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό και για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στη μαθήτρια, η οποία με το έργο της "Ο πρωταθλητής γιατρός - ο ήρωας της εποχής μας " διακρίθηκε ανάμεσα σε 6.000 έργα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο διαγωνισμός ανέδειξε 36 νικητές και 96 διακριθέντες.

            Έλενα, 6 ετών, Α΄ Δημοτικού

 Τα έργα των συμμετεχόντων μαθητών μπορείτε να τα θαυμάσετε στην on line έκθεση του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης εδώ μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Θερμά συγχαρητήρια και σε εσάς γονείς, που στέκεστε δίπλα μας πολύτιμοι αρωγοί και αγκαλιάζετε με ενθουσιασμό κάθε δράση του σχολείου μας.

               Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 

             4ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων

Παρακάτω παραθέτουμε τα έργα όλων των μαθητών μας που πήραν μέρος στον διαγωνισμό.