Επικοινωνία

Δ/νση: Σωκράτους 24, 151 27 Μελίσσια -- Τηλέφωνο: 2108048669 -- e-mail: mail@4dim-meliss.att.sch.gr

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Συμμετοχή και διακρίσεις των μαθητών/τριών μας της Ε΄ και Στ΄ τάξης στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ελληνικής Γλώσσας "Κλείταρχος και Βερενίκη"

 Στις 24 Μαΐου 2021, ημέρα Δευτέρα κατά τις δύο πρώτες διδακτικές ώρες 8.15 - 10.00 π.μ. οι μαθητές/τριες των τάξεων Ε΄ και Στ΄τάξεων συμμετείχαν στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ελληνικής Γλώσσας "Κλείταρχος και Βερενίκη", ο οποίος ήταν αφιερωμένος στην επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης και τελούσε υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες μας που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και ιδιαιτέρως στους μαθητές που διακρίθηκαν γι΄αυτή τους τη συμμετοχή. Ευχόμαστε πάντα να προοδεύουν και να έχουν επιτυχίες στη ζωή τους.

Οι διακριθέντες μαθητές/τριες θα τιμηθούν με βραβεία σε ειδική τελετή βράβευσης που προτίθεται να διοργανώσει το ΕΚΠΑ για τους πρωτεύσαντες μαθητές (Κλείταρχος Ε΄, Βερενίκη Ε΄, Κλείταρχος Στ΄, Βερενίκη Στ΄) από το σύνολο των συμμετεχόντων κατά την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

                                          Η Διευθύντρια της σχολικής  μονάδας


                                                           Φιλιώ Τσικνάκου