Επικοινωνία

Δ/νση: Σωκράτους 24, 151 27 Μελίσσια -- Τηλέφωνο: 2108048669 -- e-mail: mail@4dim-meliss.att.sch.gr

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Ανακοίνωση για τον εορτασμό και την παρέλαση της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

 Αγαπητοί γονείς,

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις εντός του κάθε τμήματος για τον εορτασμό της επετείου της εθνικής γιορτής της  28ης Οκτωβρίου και θα έχουν διάρκεια δύο διδακτικές ώρες. Οι μαθητές/τριες θα έρθουν στις 8.15 π.μ. και θα αποχωρήσουν με την ολοκλήρωση του εορτασμού στις 10.00 π.μ.

Την ίδια ημέρα θα γίνει παράδοση της σημαίας στους σημαιοφόρους και παραστάτες με την παρουσία εκπροσώπων εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Το Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει και οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν με τη λήξη των εκδηλώσεων.

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 η σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα πρέπει να βρίσκονται στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στις 9.45 για τη δοξολογία όπου θα συναντήσουν την κ. Κωνσταντίνα Κόκου.

Οι υπόλοιποι μαθητές/μαθήτριες θα πρέπει να βρίσκονται στη συμβολή της 17ης Νοέμβρη και Χρυσοστόμου Σμύρνης στις 9.45 όπου θα συναντήσουν τον γυμναστή μας κ. Σωτήρη  Κυριάκου και την κ. Πηνελόπη Νικολαΐδου, οι οποίοι θα τους συνοδεύσουν στην παρέλαση.

Επισημαίνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19,  οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγιειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας  υγείας (υποχρεωτική χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων) για όλους τους παρευρισκόμενους. Για να υπάρχει ομοιομορφία θα δοθεί η ίδια μάσκα σε όλους τους μαθητές/μαθήτριες την προηγούμενη ημέρα από την παρέλαση.

Με τη λήξη της παρέλασης θα παραλάβετε τα παιδιά σας από τον προαύλειο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων.