Επικοινωνία

Δ/νση: Σωκράτους 24, 151 27 Μελίσσια -- Τηλέφωνο: 2108048669 -- e-mail: mail@4dim-meliss.att.sch.gr

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Ευχές - Έναρξη μαθημάτων


Αγαπητοί γονείς,

Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά! Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων, ευχόμαστε σε εσάς και τις οικογένειές σας υγεία, πρόοδο, αισιοδοξία, δημιουργία, ευημερία, επιτυχίες, χαρά και ευτυχία!

Ευχόμαστε ο κόσμος να απαλλαγεί σύντομα από τη μεγάλη απειλή της λοιμικής νόσου και όλοι να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα όπου θα μπορούμε να αγγίζουμε και να αγκαλιάζουμε ο ένας  τον άλλο χωρίς ενδοιασμούς.

Τη Δευτέρα 11/01/2021 ξεκινά η  λειτουργία του σχολείου μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων  και για να είμαστε όλοι ασφαλείς θα πρέπει να συνεργαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η άφιξη των μαθητών θα γίνεται μεταξύ 8.00΄ – 8.15΄ από τις δύο εισόδους του σχολείου, από την κεντρική είσοδο του σχολείου θα εισέρχονται οι μαθητές των τάξεων Α,Β, Γ και από την είσοδο της Αγίας Μαρίνας (ράμπα) οι μαθητές των τάξεων Δ, Ε, Στ.

Σε περίπτωση που υπάρχουν αδέρφια, τα μεγαλύτερα παιδιά θα συνοδεύουν τα μικρότερα από την πόρτα που μπαίνουν τα μεγαλύτερα.

Σας  παρακαλούμε πολύ να μην παρκάρετε τα αυτοκίνητα μπροστά στην είσοδο του σχολείου.  Το παιδί θα είναι έτοιμο για αποβίβαση μόλις φτάσετε στην είσοδο, θα μπαίνει μόνο του στο κτίριο και το αμάξι θα αποχωρεί, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός αμαξιών και πεζών στην είσοδο του σχολείου. Στην πόρτα θα υπάρχουν οι εφημερεύοντες και οι σχολικοί τροχονόμοι θα διευκολύνουν την πρόσβαση των παιδιών.

Το μεσημέρι, οι μαθητές θα αποχωρούν από τις ίδιες εξόδους, ανάλογα με την τάξη, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνεται ως εξής:

 Από την κεντρική είσοδο θα φεύγουν οι μαθητές των τάξεων με την ακόλουθη σειρά Α1, Α2, Β1, Β2, Γ1, Γ2.

Από την έξοδο της Αγίας Μαρίνας (ράμπα) θα φεύγουν οι μαθητές των τάξεων με την ακόλουθη σειρά Στ1, Στ2, Ε1, Ε2, Δ1, Δ2.

Παρακαλούνται οι γονείς των τάξεων να βρίσκονται με τη συγκεκριμένη σειρά έξω από την αυλόπορτα για την παραλαβή των παιδιών τους.

Οι μαθητές του Ολοήμερου Σχολείου θα αποχωρούν όσοι τελειώνουν στις 15.00 ( 1ο τμήμα) από την κεντρική είσοδο.

Οι μαθητές που σχολάνε στις 16.00 θα αποχωρούν ως εξής: Το 2ο και 3ο τμήμα από την κεντρική είσοδο και το 4ο και 5ο  τμήμα από την ράμπα ( Αγίας Μαρίνας). Σε περίπτωση αδερφιών τα μεγαλύτερα θα συνοδεύουν τα μικρότερα από την έξοδο που αποχωρούν τα μεγαλύτερα.

Ας ελπίσουμε ότι με την καλή συνεργασία θα κυλήσουν ήρεμα και με ασφάλεια όλα χωρίς προβλήματα.

 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία!

                                           Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων

                                                   του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων