Επικοινωνία

Δ/νση: Σωκράτους 24, 151 27 Μελίσσια -- Τηλέφωνο: 2108048669 -- e-mail: mail@4dim-meliss.att.sch.gr

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Συμμετοχή του σχολείου μας στο Διαδικτυακό Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου " Με το σακίδιο του Θεάτρου"

Το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021, η θεατρολόγος μας κ. Ηλέκτρα Μήτσουρα συμμετείχε στο Διαδικτυακό Μαθητικό  Φεστιβάλ Θεάτρου " Με το σακίδιο του Θεάτρου" όπου παρουσίασε το "Κινηματογραφικό Κουκλοθέατρο" μέρος του πολιτιστικού προγράμματος "Κουκλοθέατρο με όσους φανταστικούς τρόπους υπάρχουν" που εκπόνησε φέτος με τα τμήματα Δ1 και Δ2. Το σχολείο συμμετείχε, επίσης, στο πρόγραμμα ΚΟΥΚΛΟΠΑΙΖΟΥΜΕ του Εικαστικού Εργαστηρίου Πράσσειν Άλογα. Οι μαθητές/τριες κατασκεύασαν κούκλες και στη συνέχεια τις ζωντάνεψαν φτιάχνοντας δύο ιστορίες "Σουρεαλιστικά όνειρα" και "Oι συνεντεύξεις του Κορωνοϊού".

Οι μαθητές/τριες μας συμμετείχαν με ενθουσιασμό στη δημιουργία κούκλας και στη συνέχεια στη βιντεοσκόπηση των ιστοριών, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά την επιστροφή των μαθητών μετά την τρίμηνη αποχή από το σχολείο.

Σ΄αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Ηλέκτρα Μήτσουρα για τον επαγγελματισμό της, τη ζωντάνια, το κέφι  και τη δημιουργικότητά της, τους/τις μαθητές/τριες για τον ενθουσιασμό τους, το ενδιαφέρον τους, τη συμμετοχή τους, τις εκπαιδευτικούς των τμημάτων Δ1 κ. Αθηνά-Χριστίνα Σούλιου και Δ2 κ. Χριστίνα Μουρίκη που διευκόλυναν την κ. Μήτσουρα στη βιντεοσκόπηση των ταινιών και φυσικά τους γονείς, οι οποίοι βοήθησαν στο να ολοκληρωθεί αυτό το εγχείρημα καθώς έφεραν τα παιδιά στο σχολείο για τα γυρίσματα εκτός διδακτικού ωραρίου.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας!

                                                                                           Η Διευθύντρια

                                                                                       Φιλιώ Τσικνάκου

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να θαυμάσετε όλη την πορεία του προγράμματος.