Επικοινωνία

Δ/νση: Σωκράτους 24, 151 27 Μελίσσια -- Τηλέφωνο: 2108048669 -- e-mail: mail@4dim-meliss.att.sch.gr

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Ανακοίνωση για τον εορτασμό και την παρέλαση της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου

Αγαπητοί γονείς,

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022  και ώρα 8.30 – 9.40 π.μ. οι μαθητές/τριες της Ε΄  τάξης θα μας παρουσιάσουν ένα αφιέρωμα για τον εορτασμό της επετείου της εθνικής γιορτής της  28ης Οκτωβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Σχολείου μας. Κατά την παρουσία σας στον εορτασμό συνίσταται η χρήση μάσκας.

Την ίδια ημέρα θα γίνει παράδοση της σημαίας στους σημαιοφόρους και παραστάτες της Στ΄ τάξης. Οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες θα πρέπει να φορούν τη στολή της παρέλασης.

Το Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει και οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν με τη λήξη των εκδηλώσεων με ευθύνη των γονέων τους.

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022 η σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα πρέπει να βρίσκονται στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στις 9.45 π.μ. για τη δοξολογία όπου θα συναντήσουν την κ. Μαρία Ηλιοπούλου.

Οι υπόλοιποι μαθητές/μαθήτριες θα πρέπει να βρίσκονται στη συμβολή της 17ης Νοέμβρη και Χρυσοστόμου Σμύρνης στις 10.15 π.μ. όπου θα συναντήσουν τη γυμνάστρια μας κ. Φωτεινή Βαρελά και την εκπαιδευτικό κ. Βέρα Χαρπαντίδου, οι οποίες θα τους συνοδεύσουν στην παρέλαση.

Με τη λήξη της παρέλασης θα παραλάβετε τα παιδιά σας από τον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων.