Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μελίσσια, 20 Μαΐου 2020
ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Αγαπητοί γονείς,
O Δήμος μας, έχει σκοπό να ιδρύσει Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, για παιδιά από 5-12 ετών.
Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε στους γονείς τη δυνατότητα να απασχολούν τα παιδιά τους με ασφαλή και δημιουργικό τρόπο, ΔΩΡΕΑΝ και να τους προσφέρονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, στους χώρους των σχολείων του Δήμου μας.

Για αυτό σας καλούμε, όλους, να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Συμμετοχής, (Προσοχή! Τα στοιχεία πρέπει να συμπληρωθούν με ακρίβεια) και να την αποστείλετε στο email  kdappentelis@gmail.com (τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες 694 843 5279 και 2132050007). Παρακαλούμε όπως αποστείλετε έως 29/5/2020 τις αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο ως άνω mail.   

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ :  Για να σας αποσταλεί η Αίτηση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος πρέπει να στείλετε τα στοιχεία σας : (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο email kdappentelis@gmail.com (τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες 694 843 5279 και 2132050007) προκειμένου και να σας σταλεί  η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να επικοινωνήσουμε μαζί σας για τυχόν απορίες σας.

Τα στοιχεία που θα δηλωθούν θα χρησιμοποιηθούν από το Γραφείο Δημάρχου του Δήμου Πεντέλης, με αποκλειστικό σκοπό την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή των παιδιών σας στο πρόγραμμα. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται μόνο για όσο χρόνο διαρκεί το πρόγραμμα. Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να απευθύνεστε στο dpo@penteli.gov.gr (DPO) για περισσότερες πληροφορίες.

Με εκτίμηση
Η Δήμαρχος Πεντέλης
Δήμητρα Κεχαγιά